Feederlines on LinkedInFeederlines on TwitterFeederlines on Facebook

De vloot

Feederlines verzorgt het scheepsmanagement voor 28 multi-purpose schepen en 4 Bulk Carriers. Deze schepen vervoeren gezamenlijk circa 5 miljoen ton bulk- en containervracht per jaar. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de vlootlijst en de positierapporten.  

Feederlines houdt zich 24/7 bezig met het ‘managen’ van vrachtschepen. Wij zijn ervan overtuigd dat kwaliteit van management steeds meer onderscheidend zal zijn voor het aantrekken van goedbetaalde lading. Charteraars en verladers hebben meer keuze uit scheepsruimte en zullen daarbij dus meer eisen gaan stellen aan de schepen welke hun lading vervoeren. Managen is voor onze rederij dan ook geen loos begrip, maar een manier om onderscheidend te zijn. 

Goed getraind personeel (zowel op kantoor als aan boord), planmatig en efficiënt onderhoud alsmede aanhoudende aandacht voor de juiste implementatie & naleving van alle regelgeving zijn een aantal van de factoren welke moeten bijdragen aan onze algehele missie: ‘Feederlines wil in de internationale scheepvaartsector een toonaangevende leverancier zijn van een kwalitatief goede & milieubewuste, maar betaalbare verscheping van producten/goederen en uitgroeien tot de meeste gewaardeerde onderneming in zijn bedrijfstak’. Het herbergen van alle benodigde disciplines onder een dak maakt het mogelijk om de schepen te managen met korte lijnen en in samenhang tussen de verschillende disciplines.