Feederlines on LinkedInFeederlines on TwitterFeederlines on Facebook

Nieuwsarchief

Vacature Superintendent (fulltime) 28-02-2017

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste Superintendent (fulltime) voor de vloot van Shipping Company Groningen. Shipping Company Groningen vertegenwoordigt een viertal labels: Feederlines, Navigia, Thorco Nederland en Peak.

Gezamenlijk voeren we het commerciële, administratieve, technische, operationele en nautische beheer over een vloot van 65 schepen. De vloot bestaat uit verschillende types containerfeederschepen en multi-purpose schepen met een wereldwijd vaargebied. 

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onderstaande link:

Vacature Superintendent 

Graag ontvangen wij je curriculum vitae voorzien van een motivatiebrief per e-mail. Het e-mailadres is: sollicitatie@navigia.nl. Graag bij het onderwerp de functienaam vermelden.

Voor vragen kun je contact opnemen met Linda Prins-Daling, HRM op telefoonnummer 050-5887777.

 

 

 

 

lees verder »

Samenwerking met Thorco 22-12-2016

Last week Feederlines has reached an agreement with Navigia and Thorco Shipping Holland to join forces in respect of technical ship management

lees verder »

Overname Feederlines 04-04-2016

Jan van der Laan, directeur van Feederlines in Groningen neemt de rederij over van de Duitse eigenaar Alfred Hartmann.

Zowel Jan van der Laan als Alfred Hartmann hebben hun tevredenheid over de resultaten over de overname als volgt geuit; ‘Dit is een erg belangrijke dag voor ons. Deze stap zal de positie van Feederlines versterken en biedt de mogelijkheid tot het maken van een nieuwe start.’

Gezien de ontwikkelingen in de internationale vrachtenmarkt heeft Jan van der Laan inmiddels gesprekken gevoerd met de eigenaren van rederij Navigia, voor een vergaande vorm van samenwerking.
 
Beide partijen verwachten dat bundeling van krachten tot een versterking van de huidige positie in de markt kan leiden en dat daardoor eveneens flinke kostenbesparingen kunnen worden doorgevoerd.
 
De samenwerkende scheepsmanagers Feederlines en Navigia gaan met meer dan 40 personeelsleden kantoor houden in het pand van Feederlines aan de Eenrumermaar in Groningen.
 
lees verder »

Maintenance e-mail server 25-03-2016

UPDATE: our e-mail server is working again! Thank you all for your patience. Happy Easter to you and your loved ones.  

Due to maintenance our e-mail server will be out of order from Friday afternoon till next Monday. We are therefore not reachable via e-mail. In case of emergency please contact us by mobile phone.

For other matters that need to be handled before Tuesday please send an e-mail to the following temporary mail addresses: 
 
Crewing matters            feederlinescrewing@gmail.com
 
QA matters                   feederlinesqa@gmail.com
 
Technical matters         feederlinesteama@gmail.com /  feederlinesteamc@gmail.com   
 
We apologize for the inconvenience.
lees verder »