Feederlines on LinkedInFeederlines on TwitterFeederlines on Facebook

Nieuwsarchief

Feederlines betrokken bij project NHL 19-07-2012

Gebaseerd op een lange termijn relatie met Noordelijke Hogeschool Leeuwarden was Feederlines gevraagd om deel te nemen aan een project van tweedejaars studenten van de scheepsbouwafdeling.

Feederlines was voor dit project gevraagd om specificaties en wensen aan te leveren voor een milieuvriendelijk schip van 13.500 ton die meer dan 600 TEU lading kan vervoeren en voorzien is van twee kranen en een tussendek. Met de aangeleverde specificaties en wensen konden de studenten een schip ontwerpen die voldoet aan de wensen van de rederij.

Na een projectperiode van ongeveer vijf maanden stelden de studenten vier verschillende scheepsontwerpen voor aan Feederlines. Tijdens de presentatie hadden de vertegenwoordigers van Feederlines voldoende tijd om vragen te stellen en de scheepsontwerpen te beoordelen.

Na de presentatie vond er een gesprek plaats tussen de studenten en de vertegenwoordigers van Feederlines over de criteria waaraan een scheepsontwerp moet voldoen, toekomstige regelgeving en punten van aandacht die de studenten kunnen meenemen voor hun toekomstige projecten.

Dit project was zowel voor de betrokken studenten als de betrokken vertegenwoordigers van Feederlines een interessante en leerzame ervaring.

Foto's presentatie