Feederlines on LinkedInFeederlines on TwitterFeederlines on Facebook

Werken bij

Werken aan boord van de schepen

De werving, selectie, aanstelling en training van de circa 600 zeevarenden wordt verzorgd door Feedercrew BV. Feedercrew BV is de bemanningsafdeling van Feederlines en werkt nauw samen met haar zusterorganisatie Seagiant op Cyprus. Zowel Feedercrew als Seagiant maken daarbij gebruik van hun manning agents in Kroatië, Rusland, Polen en de Filippijnen.

Feedercrew BV is verantwoordelijk voor de noodzakelijke documenten en vaarbevoegdheden, organiseert trainingen/opleidingen voor het zeevarende personeel en regelt het vervoer van en naar de havens voor de bemanning op de vloot

De sterke positie van Feederlines in de diverse segmenten is bereikt dankzij de inspanningen en het enthousiasme van de medewerkers zowel aan boord van de schepen als op kantoor.

De goed uitgeruste schepen, varend onder Nederlandse vlag, worden bemand met een enthousiaste groep zeevarenden met diverse nationaliteiten. Feederlines hecht er echter veel waarde aan om haar schepen zoveel mogelijk met Nederlandse officieren te bemannen. Jaarlijks wordt een grote groep stagiaires de gelegenheid geboden om hun praktische vaardigheden te oefenen aan boord van de schepen van Feederlines. De rederij is voortdurend bezig om het kennisniveau van de opvarenden op peil te houden of uit te breiden en werkt daarbij intensief samen met diverse zeevaartscholen in Nederland. Uiteraard wordt de loyaliteit van de medewerkers zeer gewaardeerd en passend beloond.

Ben je na het lezen van deze tekst geïnteresseerd geraakt in een functie bij een relatief jonge rederij die nog voortdurend groeit, stuur dan je motivatiebrief en CV naar: Crewing[at]Feederlines.nl.

Kennis en enthousiasme zijn de sleutels tot succes!

 

Werken op kantoor

Feederlines BV is een internationaal bedrijf met vele afdelingen: bemanning, HRM, financieel, ICT, techniek, logistiek en inkoop. Alleen door het op elkaar afstemmen van bovenstaande facetten zijn we in staat om onze complexe processen in goede banen te leiden.

Feederlines BV is constant in beweging en heeft een sterke focus om zich te blijven ontwikkelen binnen onze core business “het managen van de schepen”. Om deze reden zijn we voortdurend op zoek naar medewerkers met de juiste competenties en expertise. Bij Feederlines kom je terecht in een informele werkomgeving, waarbij het personeel als de “motor” van onze organisatie wordt beschouwd. Volgens onze visie draagt een goed draaiende motor bij aan het succes van Feederlines BV.

Als organisatie bieden wij:

·   Een informele werkomgeving waarin je de mogelijkheid krijgt om jezelf te (blijven) ontwikkelen
·   Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
·   Pensioenregeling
·   Reiskostenvergoeding
·   Bijdrage ziektekostenpremie
Wil je in een dynamische en boeiende wereld werken, beschik je op een van eerder genoemde afdelingen over de juiste competenties en expertise, stuur dan je motivatiebrief en CV naar: HRM[at]Feederlines.nl.