Feederlines on LinkedInFeederlines on TwitterFeederlines on Facebook

Stagemogelijkheden

Feederlines hecht veel waarde aan de begeleiding en ondersteuning van stagiaires zowel aan boord van de schepen als op kantoor.

Met een nautische-, technische- of administratieve opleiding op mbo of hbo niveau beschik je over een uitstekende vooropleiding. Het echte vak leer je natuurlijk vooral in de praktijk aan boord of op kantoor. Na het volgen van een introductieprogramma ben je klaar voor de sprong in het diepe. Je moet je dan zelfstandig of in een klein team staande houden in de wereld van de internationale scheepvaart.

Feederlines heeft de ambitie om verder te groeien in de sector waarbinnen de rederij nu al een uitstekende reputatie heeft verworven. De kwaliteit van onze medewerkers en van onze dienstverlening vinden we belangrijker dan de grootte van onze vloot. Als stagiaire kun je daar een belangrijke bijdrage aan leveren.

Feederlines heeft in de afgelopen jaren een brede kennis opgebouwd over de verschillende markten binnen de scheepvaartsector. Feederlines is actief in uiteenlopende markten zoals de short-sea sector, containers, droge lading, projectlading en het vervoer van bosbouwproducten zoals papier, hout en cellulose.

Als beginnend beroepsbeoefenaar kun je in korte tijd een brede kennis en ervaring opbouwen die je later in je carrière erg goed van pas kan komen. De nauwe samenwerking met de andere partners binnen de Hartmann group geeft je mogelijk ook de kans om ervaring op te doen buiten de muren van onze rederij.

Feederlines concentreert zich op de markten waar de rederij echt goed in is. Op een aantal terreinen is de rederij daarom meer een regisseur waarbij we de uitvoering overlaten aan andere, gespecialiseerde bedrijven. Om de rol als regisseur goed te kunnen vervullen is het van belang om veel kennis te hebben en die kennis ook te delen. Daarom biedt Feederlines haar medewerkers veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling. Door de uitdaging aan te gaan ontwikkel je jezelf en uiteindelijk ook de rederij. Op die manier kunnen de ambities van zowel de rederij als haar (toekomstige) medewerkers verbeterd worden.

Beschik je over doorzettingsvermogen, ben je assertief, ambitieus, pro-actief, sociaal en een teamplayer en wil je als zeevarende stagiaire werken bij een rederij die zich richt op de ontwikkeling van haar medewerkers neem dan eens contact op met de afdeling bemanningszaken (crewing@feederlines.nl). Voor de stagemogelijkheden op het kantoor van Feederlines kun je contact opnemen met de afdeling HRM (hrm@feederlines.nl).